نرگس سمین، کارشناس علوم ارتباطات اجتماعی اعتقاد دارد: دنیای مجازی علاوه بر اطلاعات باارزشی که منتشر میکند محلی برای بروز دو چیز است؛ خود کتمان شده و پنهان و خودآرمانی و دستنیافتنی برخی کاربران.
به همین دلیل شخصیت مجازی که افراد از خود در اینترنت تصویر میکنند خصوصا در چت رومها و سایتهای دوستیابی قابل اعتماد نیست تا بتوان با اتکا به آن یک ارتباط روشن و شفاف و انسانی را شکل داد.
وی اولین و مهمترین سطح ارتباط را برخورد چهره به چهره میداند. چیزی که میتواند هنگام راستگویی یا دروغگویی زبان بدن شما را آشکار کند. وقتی خجالت میکشید، از دروغ گفتن دستپاچه میشوید، غافلگیر میشوید یا در اثر یک مشکل از نظر جسمی دگرگون میشوید همه زیر نظر طرف مقابل است، اما در محیط اینترنتی ممکن است کسی نحیف و شکننده باشد و بگوید که قهرمان بدنسازی است.
سایت همسریابی طوبی
سایت همسریابی دوهمدم
سایت همسریابی توران 81
سایت همسریابی بهترین همسر
سایت همسریابی شیدایی
سایت همسریابی دوهمدل
سایت همسان گزینی تبیان
کسی در اوج خماری لاف سلامت و پاکی بزند و مرد و زن متاهل ادعای تجرد کنند. همه چیز در یک ارتباط مجازی امکانپذیر است، زیرا شما تنها تصویری مجازی از شخص دارید، نه خود او را.
در حالی که وقتی آشنایی از طریق دوستان، آشنایان و همکاران و اقوام صورت میگیرد این فرصت وجود دارد که رفتارها و کنشها و واکنشهای طبیعی شخص را مورد بررسی قرار دهید و حداقل در مورد خصوصیات ظاهری آنها اطلاعات درستی داشته باشید.
وی تاکید میکند: در مورد مسائل اجتماعی نمیشود کلیگویی کرد و یقینا کسانی هستند که دوستی یا ازدواج موفقی از طریق اینترنت داشتهاند و آن مربوط به افرادی است که از خود واقعی خویش راضی هستند و آن را کتمان یا با شخصیت مجازی عوض نمیکنند. آنان با نام واقعی خود را معرفی میکنند، گاه عکس خود را منتشر میکنند، اهداف واقعی خود را از آشنایی ابراز میکنند و صادقانه با طرف مقابل برخورد میکنند.
- ۰ نظر
- ۲۲ آذر ۹۴ ، ۱۶:۱۸
- ۶۳۸ نمایش